Laden...
Keuken
Heerlijk retro-gevoel
Koop nu
The Limited Edition
Radio-CD
Koop nu
Bluetooth speaker
draadloos genieten
Koop nu

Retroshop online

Telefoons
mechanische bel zoals vroeger
Koop nu
Radios
Fantastische Collectie
Koop nu

From the Blog

Surf4trends is ook dit jaar present op R...

0
Lees meer

0
Lees meer

0
Lees meer

Retro platenspeler, Crosley platenspeler, vintage of retro radioretro radio-cd speler of retro telefoon kopen?

Surf4trends is voor jou dé retro kado shop online met alle vintage electro om uw interieur of keuken inrichting te vervolledigen.

Retro platenspeler

laat toe om je vinyl opnieuw af te spelen, vaak verkocht als een platenspeler met voorversterker zodat je geen randapparatuur nodig hebt om plaatjes te draaien en als radio platenspeler met ingebouwde FM radio. Platenspeler USB biedt de mogelijkheid om jouw vinyl te digitaliseren. We hebben altijd een uitgebreide collectie van de Crosley platenspeler koffer en de nodige accessoires zoals platenspeler naalden.

Met onze retro telefoon val je meteen op en kan je origineel telefoneren! Deze telefoons bevatten alle moderne technologie en sluiten zich aan op het bestaande digitale netwerk. Bij ons vindt u een vintage telefoontoestel waaronder vaste retro-telefoon met draaischijf of met druktoetsentelefoon met SIM kaart en de muurtelefoon. Waarlijke replica's van vintage telefoon, veelal in pastelkleuren.

Retro radio'sHoudt u van de stijl van jaren ’50, ‘60 en ’70 dan kan je bij surf4trends een draagbare vintage radio met batterijen kopen. Ook moderne technologie is nu beschikbaar dankzij onze retro radio DAB of retro radio Bluetooth en dit zonder verlies van de charme van weleer.

Ook inspiratie aan retro kado tips en leuke cadeautjes zoals een origineel communie kado of communie kadootjes, een cadeau moederdag en inspiratie voor cadeau vaderdag.

Goede retro platenspeler, platenspeler USB, Crosley platenspeler, retro radio, en retro telefoon, Surf4trends is dé spot met bovendien een schat aan retro kado tips zoals retro keukenapparatuur als nostalgische aanvulling op elke keuken. 

 

 

To Top