Crosley

Crosley

Crosley platenspeler is verbonden aan de naam Powel Crosley

Een vrij radicale jongen uit de jaren 1920 die wist dat muziek voor de mensen was en een radio voor iedereen creëerde. In overeenstemming met zijn traditie en ondernemersgeest, besloten we dat de vinylervaring ook voor iedereen was. Onze eerste draaitafel werd uitgebracht in 1992, toen CD's nog steeds koning waren. Natuurlijk dacht iedereen dat we gek waren. Maar nu, na meer dan 30 jaar stijlvolle muziek bij de mensen te hebben gebracht, is Crosley één van de grootste fabrikanten en trendsetters van het nieuwe millennium betreffende de heropleving van vinyl.

Crosley’s mantra is: Versterk uw stijl.

Expressie maakt deel uit van alles wat we doen, niet gebonden aan tijd of leeftijd. Van kunst tot kleding tot ruimtes, zelfs de dingen die we op internet delen, maken allemaal deel uit van ons wereldbeeld. Waarom zou muziek anders moeten zijn? Kleurrijk en leuk, strak en modern, funky en eclectisch: er is een Crosley voor iedereen.

Crosley gaat een nieuwe fase op: gezien worden, gehoord worden.

We luisteren naar muziek, naar de wereld en we luisteren naar je. Aan de basis van geweldige feedback van muziekliefhebbers overal ter wereld, neemt Crosley de toekomst met een hart van avontuur aan waaronder productvernieuwing volgt en steeds meer kwaliteitsvolle toestellen.

Desc

2 producten

per pagina
 1. Speciale prijs 124,95 € Normale prijs 139,00 €
  RETOURDEAL Crosley Portfolio Quetzal

  Koffer platenspeler met retro-toets, de Crosley Portfolio geeft jou een volwaardige platenspeler met ingebouwde versterker, bluetooth functie en de mogelijkheid om vinyl te digitaliseren via USB-poort.

  Leer meer
 2. Speciale prijs 187,00 € Normale prijs 198,00 €
  Crosley T150

  De Crosley T150 is een compleet, eenvoudig te installeren platenspeler dankzij ingebouwde versterker en hierdoor meteen klaar voor gebruik.

  Leer meer
Desc

2 producten

per pagina
To Top