Crosley

Crosley

Crosley platenspeler

een uitgebreid assortiment aangeboden in onze retro online shop. Beide Crosley platenspelers zijn een voorversterker platenspeler en hoeven geen bijkomende apparatuur om uw vinyl af te spelen. Ze hebben bovendien een bijgeleverde software om uw LP te digitaliseren en op te slaan op talrijke digitale formaten op PC.  

Crosley Platenspeler, het bijzondere aan deze platendraaier is het functionele onder de vorm van een koffertje.

Handig en esthetisch voor in het interieur, je klapt het deksel dicht en een koffertje in retro-look blijft over en integreert zich sierlijk in uw interieur. Bovendien de Crosley platenspeler is voorzien van een voorversterker en dynamische speakers. Geen nood dus aan extra apparatuur zoals een versterker, je kan meteen uw geliefkoosde platen afspelen, zonder meer. Zowel de single (45 toeren) als de LP (33 toeren) of zelfs de zeer vroege platen aan 78 toeren. Tenslotte is er de veelzijdigheid aan uitvoeringen van de Crosley reeks. De Crosley Cruiser executive wordt gekenmerkt door een afwerking in twee kleuren. Afwerking in kunstleder of in stoffen uitvoering zoals de linnen en tweed. Een favoriet voor zij die houden van natuurlijke kleuren.

Crosley Cruiser ii is een platenspeler op batterijen en is een platenspeler die jou volledige autonomie geeft, voor het geval dat er geen netstroom in de buurt is. Misschien eerder een gadget die je niet meteen gebruikt, maar niet getreurd, deze platenspeler functioneert tevens op netstroom. Qua afwerking de keuze uit zwart, limoen, maar ook een frisse look op basis van driehoekjes in veelzijdige kleuren. Zeer bijzonder vinden we de blauwe versie: donkerblauw kunstleder aan de buitenzijde en een binnenbekleding van het deksel in stof met een oosters motief.

 

Desc

2 producten

per pagina
 1. Speciale prijs 124,95 € Normale prijs 139,00 €
  RETOURDEAL Crosley Portfolio Quetzal

  Koffer platenspeler met retro-toets, de Crosley Portfolio geeft jou een volwaardige platenspeler met ingebouwde versterker, bluetooth functie en de mogelijkheid om vinyl te digitaliseren via USB-poort.

  Leer meer
 2. Speciale prijs 187,00 € Normale prijs 198,00 €
  Crosley T150

  De Crosley T150 is een compleet, eenvoudig te installeren platenspeler dankzij ingebouwde versterker en hierdoor meteen klaar voor gebruik.

  Leer meer
Desc

2 producten

per pagina
To Top