platenspeler naalden

platenspeler naalden

Platenspeler naalden kopen?

Surf4trends is de gespecialiseerde platenspeler shop, waar u ook talrijke accessoires vindt. Als service bieden we alle platenspeler naalden aan, die horen bij de verkochte toestellen. Dus maakt u zich geen zorgen, u heeft met Surf4trends steeds de juiste naalden bij de hand of u nu een Crosley, GPO, Roadstar of Ion platenspeler heeft gekocht.

Welke platenspeler naalden kopen?

We raden u steeds aan om diamanten naalden te kopen ipv grafiet omdat ze de levensduurte van uw vinyl behouden. Grafieten naalden zorgen voor snellere slijtage van uw LP’s of singles.

Wanneer een platenspeler naald vervangen?

Een diamanten platenspeler naald gaat het langste mee, gemiddeld 2.000 uur. Dus in functie van het intensief gebruik van jouw platenspeler dien je deze te vervangen. De grootste vijand van uw vinyl is stof, daarom handig en uitstekend voor het onderhoud van uw vinyl is de reinigingskit die we aanbieden.

Bij Surf4trends kan u uw diamanten platenspeler naalden kopen in vertrouwen voor al onze bestaande toestellen van Crosley, GPO en Roadstar.

 

Desc

3 producten

per pagina
 1. 17,90 €
  naald platendraaier Crosley NP6

  De Crosley naald NP6 is een diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en is compatibel met de Crosley Cruiser, Crosley Cruiser II en Crosley Executive. 

  Leer meer
 2. 25,00 €
  Reinigingskit GPO

  Met de GPO Reinigingsset zijn je platen in no time stof-, vet- en vuilvrij en geniet je extra lang van jouw “muziekschat” aan vinyl in huis!

   

  Leer meer
 3. 19,95 €
  naald platendraaier GPO ATTACHE/STYLO

  De GPO naald is een diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en is compatibel met de GPO ATTACHE en GPO STYLO. 

  Leer meer
Desc

3 producten

per pagina
To Top